Mennään Metsään – KKT2016

image_pdfimage_print

Mikä voisi mennä metsään? Nuoret Kotkat ainakin!

Tervetuloa Varsinaiseen Suomeen, Kuhankuonolle 24.- 25.9.2016!
Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain lainattua.  Näistä on ensi syksyn Mennään metsään – KKT luotu.

Tarjoamme mahdollisuuden oppia nauttimaan luonnossa olemisesta.  Koe syksy teltassa tähtitaivaan alla. Päivitämme tapahtuman nextille levelille.  Varaa siis mukaan virtaa ja hyvää mieltä.  Kännykkäkin on hyvä pitää mukana.

 

MennaanMetsaan_Karuselli

 

”Mennään metsään –KKT”  –  maasto on erityinen
Savojärven kierros on osa Kuhankuonon retkeilyreitistöä. Pohjoisen Lammenrahkan halki, Savojärven rantoja mukaillen kiemurtelee hyväkulkuinen pitkos. Maisemat ovat kerta kaikkiaan hienot: keidasrämettä, isovarpurämettä, reheviä vesilaskuja ja massiivisia mäntyjä. Voit tutustua maisemiin tarkemmin sivuilla www.kuhankuono.fi

Sarjat ja ikäryhmät
Sarjoja on kolme; kotkat alle 15 v, kotkanuoret 13–17 v ja kotka-aikuiset.  Kotkat – sarjaan voi osallistua myös vaikkapa perhekunnittain. Suosittelemme ryhmäkooksi 4-6 henkilöä.  Kotkilla on oma reittinsä, nuoret ja aikuiset vaeltavat saman reitin, joka on hiukan pidempi ja astetta haastavampi kuin kotkilla. Matkan varrelle on sijoitettu rastitehtäviä, jotka liittyvät luonnossa kulkemiseen ja luonnossa selviämiseen. Rastien tekemisestä ja toteuttamisesta huolehtivat Turussa opiskelevat eräoppaat.

Majoitus
Rantapihan alue on hieno tasainen nurmikenttä, jonne on helppo pystyttää teltta. Kerrankin saa nukkua luonnonpatjalla.  Yövahdit valvovat untanne. Majoittua voi omissa teltoissa tai lainaksi pyydetyissä teltoissa. Sisämajoitustiloja ei ole – harvoin metsässä on.
Ilmoittautuminen viimeistään 2.9. omaan piirijärjestöön / ohjaajalle. Liiton hinta 100 €. Kysy alennusta omasta piiristä /osastosta.

Kaikki Kotkat Tervetuloa  –
Kuhankuonon Kansallispuistoon Tutustumaan

Varsinais-Suomen Nuorten Kotkien sivuille www.vsnk.fi ja Nuorten Kotkien Keskusliiton www.nuoretkotkat.fi sivuille päivitetään tapahtumatietoja aina kun tapahtuman valmistelut etenevät.

Laula ja leiki

Luontoon suureen matkaamme näin
pois pimeiltä kaduilta aurinkoon päin.
Reppu selkään heitetään vaan ja
retkemme näin alkaa saa.
Sinne miss’ Linnut laulaa,
kohti taivaan sineä,
miss’ aallot kuohuin pauhaa
päin rantakiviä.
Laaksoin, vuorten poikki
käy matka riemuiten
ja tämä kaikki ompi
yhteistä ihmisten.

Ei tuuli, sade, myrskyinen sää
voi matkamme kulkua keskeyttää.
Laulain, naurain kuljemme näin
taas uusille seuduille päin.
Sinne miss’…

Kun aurinko painuu rantojen taa
niin nuotion vierelle taas istutaan.
Ja uuden aamun koittaessa
on joukkomme lähtövalmiina.
Sinne miss’…